PĂȘUNILE DE AUR . Dacii și romanii pe înțelesul copiilor.

O poveste în benzi desenate, cu personaje din lumea animalelor, o premieră în banda desenată cu subiect istoric din România.

Descoperă povestea și cunoaște personajele pe site-ul http://legendeledacilor.ro/
Albumul de bandă desenată se poate achiziţiona din librăria M.Eminescu (Bucureşti), librăria Fragilistic (Târgovişte), magazinul cetăţii Râşnov (Râşnov) sau prin comenzi online: http://dacia-art.ro/…/carti-pentru-cop…/pa-unile-de-aur.html
... See More

Albumul de bandă desenată "PĂȘUNILE DE AUR" propune o abordare venită din lumea fantasticului, acolo unde copiii se regăsesc și se pierd cu bucurie într-un univers al poveștilor miraculoase! Este locul unde regele CERBAL și împăratul TAURIAN vin din pădurile și pășunile cutreierate de toate viețuitoarele pământului, unde armatele lor sunt alcătuite din cele mai curajoase animale, iar păsările cerului devin sfătuitori de încredere.

Albumul "PĂȘUNILE DE AUR" spune povestea primului război dintre Decebal și Traian în 42 de pagini de bandă desenată. Conceptul și grafica aparțin autorului de bandă desenată Mihai I. Grăjdeanu, un proiect Legendele Dacilor. Textul este semnat de Mădălina Corina Diaconu, o poveste însoțită la începutul fiecărui capitol de versuri semnate de Daniel Roxin.

Albumul este publicat la editura Geto Dacii.

"LEGENDELE DACILOR - PĂȘUNILE DE AUR" este o marca inregistrata.
Partener media: Radio România Cultural.