THE BEER COMMUNITY - LUNI 8 AUGUST 2011 – „3500 DE ANI DE BERE”


Luni 8 August 2011 incepand cu ora 19:00, la Curtea Berarilor Bucuresti, va invitam la deschiderea oficiala a festivalului THE BEER COMMUNITY, Zile si Nopti de Bere.
Evenimentul va incepe cu o conferinta de presa sustinuta de artizanii acestui festival.

WEIHENSTEPHANER va invita la The Beer Community sa redescoperiti istoria berii. Poate va intrebati de ce Weihenstephaner… Un motiv intemeiat ar fi acela ca Weihenstephaner este berea oficial recunoscuta ca fiind cea mai veche din lume – este fondata in 1040. Un document mentioneaza insa, ca la manastirea benedictina Weihenstephan Abbey (Kloster Weihenstephan) era produsa bere inca din anul 768! Va vine sa credeti insa ca berea a fost inventata/descoperita acum peste 3500 de ani? Dar daca va spunem ca berea a salvat milioane de vieti in evul mediu? Sunt informatii care probabil vi se par cel putin ciudate, dar ele sunt absolut reale. Va puteti convinge bineinteles, vizionand filmele documentare pregatite de noi, incepand cu ora 19:00, luni 8 August 2011 la THE BEER COMMUNITY, Zile si Nopti de Bere.

Nu uitati! In fiecare zi, intre orele 14:00 si 02:00 va zambesc din frigiderele reci 40 de sortimente de bere de cea mai buna calitate! Cheers!

www.thebeercommunity.ro